Affektfokuserad psykoterapi, utbildning och handledning
ÔĽŅ

Patrik Lindert

patrik.lindert@affekta.se

Tel: 073-372 04 17Jag är leg psykolog och leg psykoterapeut och sedan ett tiotal år specialiserad inom området affektfokuserad psykoterapi. Min arbetstid delas mellan privat psykoterapiverksamhet och undervisnings- och handledningsuppdrag på framför allt psykolog- och psykoterapeututbildningar. Jag åtar mig föreläsningsuppdrag även inom andra sammanhang på förfrågan.

Du som är intresserad av affektfokuserad psykoterapi är varmt välkommen att höra av dig och som psykoterapeut är jag verksam vid Sanktolofsmottagningen i Uppsala.

Jag arbetar medkännande affektfokuserat och relationellt inriktat och särskilt när du vill utveckla din förmåga till självhävdelse/gränssättning och när din medkänsla/omsorg om dig själv sviktar har jag såväl lämpliga metoder som erfarenhet. Jag använder mig ibland av videoinspelning av samtal och utvärderar alltid psykoterapi med instrument som används inom forskning på affektfokuserad psykoterapi.

Ni som i er parrelation upplever relationssvårigheter är varmt välkomna som par. Särskilt om ni hamnat i roller av att anklaga eller dra sig undan kan jag erbjuda effektiv parterapi där affektfokus är vägen för att åter bygga trygghet i er relation. Forskning på emotionsfokuserad parterapi (eft) har även kunnat påvisa god effekt för individuella psykiska problem.

När du vill utveckla din professionella förmåga att arbeta affektfokuserat kan jag erbjuda dig kvalificerad individuellt anpassad utbildning och handledning.