Affektfokuserad psykoterapi, utbildning och handledning
ÔĽŅ

Linda Hellquist

linda.hellquist@affekta.se

Tel: 0700-37 44 30ÔĽŅJag √§r leg. psykolog. Jag arbetar fr√§mst med samtal och med att sprida psykologisk kunskap p√• olika s√§tt.

Jag tar emot klienter i relationell och affektfokuserad psykoterapi. Jag har erfarenhet av att arbeta affektfokuserat med bland annat nedstämdhet, ångest, låg självkänsla, krissituationer, stress och relationsproblem.

I en affektfokuserad psykoterapi arbetar vi med de tankar, känslor och beteenden som du som klient upplever som problematiska. Vi fokuserar särskilt på hur dina känslor, affekter, kan förstås och hanteras. Att våga närma sig svåra affekter leder ofta till en stärkt självkänsla, ökad närvaro i nuet samt närhet i relationer.

Jag har tidigare arbetat på psykoterapimottagningen S:t Lukas i Uppsala, inom psykiatrisk slutenvård och inom somatisk vård. Idag arbetar jag huvudsakligen med samtal i min privata verksamhet. Min mottagning finns i Vasastan i Stockholm.

Jag tar emot klienter på både dagtid och kvällstid. Du kan boka tid för enskilda samtal eller boka tid för samtal tillsammans med en partner, familjemedlem eller nära vän. Jag har utbildning i par- och familjeterapi samt erfarenhet av att arbeta med parterapier.

Välkommen att kontakta mig med dina frågor om terapi eller för ett samtal kring vilken hjälp jag kan erbjuda dig i din specifika situation. Du kan också läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder på min hemsida www.lindahellquist.se